on the menu
order now
Zalmfilet met kruiden,mousseline met limoen en kappertjes, groene boontjes en
groene asperges, gebakken aardappelpartjes.
Stoofvlees chikka, gegrilde venkel en uien, puree met erwtjes.
Bonenragout, tomaten en aubergines op toscaanse wijze.
Gevogelteworst, braadjus,appelmoes met rode vruchten, aardappelpuree.
Chicken tenders, teriyakisaus, gebakken prei en uien, wilde rijst met kruiden
Tajine de poularde sauce curry-coriandre, courgettes et raisins, fregola aux herbes vertes.
Linguine met zachte paprika’s, gegrilde provençaalse groenten, tomaten en
fetacrumble.
Koolvisfilet, groene saus met kokosmelk, gebakken koolraap en uien, puree van rode biet.
Lamsnavarin, jonge wortelen en groene selder, aardappelen met grof zout en
rozemarijn.
Kipsuprême, tikka masalasaus, prei en spinazie met sjalotjes, basmatirijst.
Goudbrasemfilet in kruidenkorst, dragonsaus met tomatenblokjes, groene boontjes met sjalot en gember, aardappelen met platte peterselie.
Kip Jalfrezi (medium hot), courgettes, paprika’s en sjalot in de oven, griesmeel met groene kruiden
Cordon bleu van kip, saus met emmentaler en parmezaan, gegrilde courgettes,
jonge bladspinazie, aardappelpartjes met kruiden.
Scampi’s, salsa puttanesca en mascarpone, gekonfijte trostomaatjes en uien, orecchiette met persillade.